U wil meer halen uit uw spaargeld?

Dan bent u bij Wilink aan het juiste adres. Luisteren is ons motto, begrijpen ons beroep. Want enkel met een brede, neutrale en onafhankelijke kijk op uw specifieke situatie bent u het beste geholpen. Het gevolg? De juiste oplossingen en ideale partners! Samen laten we uw geld werken vóór u, in plaats van andersom.

Oplossingen op maat

Beleggingen

Bij ons kan u kiezen uit een ruim aanbod beleggingsfondsen en formules met een vast tarief via een levensverzekeringscontract.

Bankkantoren AXA

Op zoek naar een betrouwbare bank? Dan kan u voor een complete en professionele service terecht in een van onze 9 AXA-kantoren.

Onze partners

Om u de beste service te kunnen garanderen, werken we enkel samen met de meest betrouwbare partners.

Waarom kiezen voor Wilink?

Formules op maat

"Vorige week hielp ik een man die een spaarpotje wil aanleggen voor zijn kinderen. Hij verdient goed zijn boterham en durft risico's nemen. Daarom koos hij voor een levensverzekering tak 23. Die belegging past perfect in zijn financiële plaatje. En dat is wat we bij Wilink doen: de juiste oplossing zoeken voor elke klant. Vanzelfsprekend, niet?"  

Filip, kantoor Gent

Vertrouwen als prioriteit

"Uw centen zijn een gevoelig onderwerp. En dat begrijpen we ook in onze AXA-kantoren maar al te goed. Daarom pakken we de zaken erg persoonlijk aan. Onze missie? Luisteren en begrijpen, want voor iedereen bestaat een juiste oplossing. Bouwen aan uw financiële gemoedsrust doen we zo samen. Dat creëert vertrouwen. En daar draait het toch om?"

Joost, kantoor Wellin

Verstandig kiezen

"Een belegging zoeken op maat van de klant is niet vanzelfsprekend. Gelukkig weten onze experten van aanpakken. Ze selecteren de meest renderende formules, toetsen ze af aan het economische klimaat en de behoeftes van de klant en geven passend advies. Enkel zo is de klant het beste geholpen!"

Lorenzo, kantoor Namen