Op zoek naar de juiste belegging?

Dan zit u bij Wilink helemaal goed. Aan de hand van uw financiële situatie zoeken we naar de formule die het beste bij u past. Die toetsen we aan het huidige economische klimaat en stemmen we af op uw noden en wensen. Bovendien past alles steeds in het juiste financiële, fiscale en juridische plaatje. Zo kan u op beide oren slapen. Want vertrouwen, daar draait het toch om?

Oplossingen op maat

U wilt dat uw spaargeld opbrengt? Dan reikt Wilink u met veel plezier een helpende hand. Aan de hand van onafhankelijk advies op maat kiest u samen met onze experts oplossingen die passen in uw risicoprofiel, uw gezinssituatie, uw beleggingshorizon en uw plannen voor de toekomst.

Als onafhankelijke makelaar geven we u de keuze uit een breed gamma verzekeringen,  beleggingsfondsen en veilige spaarformules. Hulp nodig? Met veel plezier!

Tot uw dienst

Levensverzekering tak 21

  • Rendement gegarandeerd
  • Geen roerende voorheffing na 8 jaar en 1 maand

Levensverzekering tak 23

  • Geen roerende voorheffing
  • Ruim aanbod beleggingsfondsen

Kapitalisatieproduct tak 26

  • Geen belasting op uw premie
  • Rendement gegarandeerd

Waarom kiezen voor Wilink?

Formules op maat

"Vorige week hielp ik een man die een spaarpotje wil aanleggen voor zijn kinderen. Hij verdient goed zijn boterham en durft risico's nemen. Daarom koos hij voor een levensverzekering tak 23. Die belegging past perfect in zijn financiële plaatje. En dat is wat we bij Wilink doen: de juiste oplossing zoeken voor elke klant. Vanzelfsprekend, niet?"  

Filip, kantoor Gent

Vertrouwen als prioriteit

"Uw centen zijn een gevoelig onderwerp. En dat begrijpen we ook in onze AXA-kantoren maar al te goed. Daarom pakken we de zaken erg persoonlijk aan. Onze missie? Luisteren en begrijpen, want voor iedereen bestaat een juiste oplossing. Bouwen aan uw financiële gemoedsrust doen we zo samen. Dat creëert vertrouwen. En daar draait het toch om?"

Joost, kantoor Wellin

Verstandig kiezen

"Een belegging zoeken op maat van de klant is niet vanzelfsprekend. Gelukkig weten onze experten van aanpakken. Ze selecteren de meest renderende formules, toetsen ze af aan het economische klimaat en de behoeftes van de klant en geven passend advies. Enkel zo is de klant het beste geholpen!"

Lorenzo, kantoor Namen

Over Wilink

Bij Wilink, ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Insurance NV

Boulevard Baudouin 1er, 25 
1348 Louvain-la-neuve
Tel: 09/248.10.00
contact.web@wilink.be
FSMA n° 012705 A 
BCE 0403.275.718 RPM Nijvel

 

Volg ons!