Onze tussenkomst als kredietspecialist kost u niets, maar brengt u heel wat op!

Samen met Wilink vergelijkt u de formules van verschillende financiële instellingen en kiest u de oplossing die het beste beantwoordt aan uw behoeftes en verwachtingen. En dit steeds aan de beste verhouding prijs/kwaliteit! Bovendien kan u ook bij ons terecht voor een ruim gamma verwante producten. Een renovatielening, overbruggingskrediet, energiekrediet, voorschotkrediet... Hoe kunnen we u helpen?

Waarom kiezen voor Wilink?

Voor elk wat wils

"Een huis bouwen, renoveren, een auto kopen... Elke klant heeft andere plannen, en zoekt naar de juiste manier om die te financieren. Daarom helpen we bij Wilink kiezen uit een ruim aanbod verschillende kredieten. Zo vindt iedereen de formule die binnen zijn mogelijkheden en toekomst past. En dat is net de bedoeling, niet?"

Frits, kantoor Hasselt

Gratis analyse

"Gisteren hielp ik iemand die niet meer tevreden was over zijn lopende krediet. En of hij gelijk had! Na een gratis analyse bleek dat zijn afbetalingsplan helemaal niet paste binnen zijn financiële mogelijkheden. Een herfinanciering was dus een must. Samen kozen we voor een klassiek krediet. Veilig en eenvoudig, net zoals hij het wou!"

Ludo, kantoor Zwijnaarde

De beste keuze

"Iedereen wil waar voor zijn geld. Daarom selecteren onze experten na een objectieve vergelijking en analyse steevast de formules met de beste verhouding prijs/kwaliteit. Bovendien begeleiden we onze klanten niet alleen bij het vergelijken en kiezen, maar ook bij het afsluiten en verder opvolgen van hun krediet. En dat vinden we bij Wilink meer dan normaal!"

Leen, kantoor Sint-Jans-Molenbeek

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Insurance NV
Boulevard Baudouin 1er, 25
1348 Louvain-la-neuve
Tel: 09/248.10.00
contact.web@wilink.be
FSMA n° 012705 A
BCE 0403.275.718 RPM Nijvel

Volg ons!