Waarom kiezen voor Wilink?

Uitgebreid aanbod

"Een ouder echtpaar wilde naar de mooie Ardennen verhuizen. Dankzij ons netwerk konden ze hun huis in Brussel snel verkopen en in de buurt van Luik een leuke villa op de kop tikken. Ondertussen hebben we ook hun zoon kunnen helpen. Die werkt in Gent en was op zoek naar een geschikt handelspand voor zijn boekhandel. Luisteren en begrijpen, dat is mensen pas echt helpen! Een uitgebreid portfolio helpt natuurlijk ook!"

Frank, kantoor Brussel

Ideale investering

"Een dame had erg genoeg van het feit dat haar spaarcenten niets meer opbrachten. Daarom raadden we haar in een mooi stukje vastgoedte investeren. En dat bracht onmiddellijk op, want door onze snelle service was het pand onmiddellijk verhuurd. Wilink nam bovendien ook het beheer van de studio op zich. Zo moest Mevrouw aan niets anders meer denken dan de winst die ze op termijn op haar geïnvesteerde kapitaal zou maken!" 

Lotte, kantoor Brugge

Hulp bij uw financiering

"Vorige week kwamen een vader en zijnzoon langs op zoek naar een leuke flat in Namen. Na het zien van ons ruime aanbod wilde vaderlief ook graag voor zijn andere zoon een eigen stek. Met een financiële oplossing op maat was hij in staat om met hetzelfde startkapitaal in twee appartementente investerenmet een betere meerwaarde. Een totale aanpak, dat is Wilink!"

François, kantoor Namen

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Real Estate NV
Rijvisschestraat,124
9052 Gent
Tel: 09/248.10.00
vastgoed@wilink.be
BCE 0861.913.591 RPM Gent

Volg ons!