Tijdens een voetbalmatch het raam van de buren aan gruzelementen trappen, van de trap donderen of een onverwacht overlijden... Op een tegenslag, groot of klein, is niemand helemaal voorbereid. Maar bij Wilink doen we toch ons uiterste best. Met een brede waaier aan verzekeringen gaan we samen op zoek naar zekerheid. Zo kan u zich concentreren op de belangrijke zaken. Tijd doorbrengen met uw familie en vrienden bijvoorbeeld!

Waarom kiezen voor Wilink?

You live, we secure

"Onze klanten willen genieten van het leven. Maar daar hebben ze zekerheid voor nodig. Hij wil zijn nieuwe huis op en top beschermen, zij piekert over haar inkomen na haar pensioen. Bij Wilink stellen we de klant gerust en zoeken we samen naar de verzekeringsformule die het beste bij hem of haar past. Logisch, nee?"

Lieselot, kantoor Antwerpen

Snel en gemakkelijk

"Vorige week kregen we telefoon van iemand die online een autoverzekering wou afsluiten. Zijn wagen was 3 jaar oud, dus hij vroeg zich af of hij best voor een omnium of een mini-omnium koos. Een Wilink-expert raadde hem de mini-omnium aan omdat hij zo genoot van een optimale dekking aan een redelijk tarief. 3 minuten later zagen we zijn online aanvraag binnenkomen. Mensen helpen via telefoon, online of in onze kantoren... Dat is Wilink!"

Vanessa, kantoor Louvain-La-Neuve

Zorgeloos op pensioen

"Laatst vroeg een klant waarom hij nu al aan zijn pensioen moet denken. Hij is 43, dus zorgen voor morgen? Niets is minder waar. Iedereen wil toch na zijn pensioen zijn levensstandaard behouden? En bij Wilink weten we precies wat je daarvoor moet doen. De man doet ondertussen aan pensioensparen. Daar haalt hij bovendien ook een fiscaal voordeel uit. Kortom, denken aan later doe je nu!"

Olivier, kantoor Waver

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Insurance NV
Boulevard Baudouin 1er, 25
1348 Louvain-la-neuve
Tel: 09/248.10.00
contact.web@wilink.be
FSMA n° 012705 A
BCE 0403.275.718 RPM Nijvel

Volg ons!