De juiste beslissingen nemen, investeren in mensen en middelen, het bijhorende papierwerk... Ondernemen is geen sinecure. Daarom steekt Wilink u graag een handje toe. Samen verzekeren we u tegen alle risico's van het vak. En denken we bovendien ook al aan de toekomst. U wil later toch in alle comfort genieten van een welverdiend pensioen?

En u bent niet alleen. Ook de bescherming en het welzijn van uw werknemers is uiterst belangrijk. Een groepsverzekering, een ongevallenverzekering en een hospitalisatieverzekering zijn daarom altijd een goed idee. Wat denkt u?

Mijn bedrijf

Wist u dat als u tijdens het uitvoeren van uw beroep schade berokkent aan derden, u wettelijk verplicht bent het slachtoffer te vergoeden? Het is dus een absolute must uw beroepsaansprakelijkheid te verzekeren! En Wilink steekt u daar met enkele opties graag een handje bij toe. 

Mijn medewerkers

Als werkgever bent u verplicht uw medewerkers tegen arbeidsongevallen te verzekeren. Bovendien kan u hen optimaal beschermen met een collectieve hospitalisatieverzekering en zelfs helpen een aanvullend pensioen op te bouwen aan de hand van een groepsverzekering!

Mijn pensioen & mijn gezondheid

Denk u al aan uw pensioen? Of bent u vooral bezig met uw carrière, uw familie en uw woning. Toch denkt u best nu al aan later! Wist u dat het gemiddelde pensioen van een zelfstandige gemiddeld maar zo'n 1000 euro bedraagt. Dus hoe sneller u begint te sparen, hoe groter uw pensioenkapitaal!

Waarom kiezen voor Wilink?

You live, we secure

"Onze klanten willen genieten van het leven. Maar daar hebben ze zekerheid voor nodig. Hij wil zijn nieuwe huis op en top beschermen, zij piekert over haar inkomen na haar pensioen. Bij Wilink stellen we de klant gerust en zoeken we samen naar de verzekeringsformule die het beste bij hem of haar past. Logisch, nee?"

Lieselot, kantoor Antwerpen

Snel en gemakkelijk

"Vorige week kregen we telefoon van iemand die online een autoverzekering wou afsluiten. Zijn wagen was 3 jaar oud, dus hij vroeg zich af of hij best voor een omnium of een mini-omnium koos. Een Wilink-expert raadde hem de mini-omnium aan omdat hij zo genoot van een optimale dekking aan een redelijk tarief. 3 minuten later zagen we zijn online aanvraag binnenkomen. Mensen helpen via telefoon, online of in onze kantoren... Dat is Wilink!"

Vanessa, kantoor Louvain-La-Neuve

Zorgeloos op pensioen

"Laatst vroeg een klant waarom hij nu al aan zijn pensioen moet denken. Hij is 43, dus zorgen voor morgen? Niets is minder waar. Iedereen wil toch na zijn pensioen zijn levensstandaard behouden? En bij Wilink weten we precies wat je daarvoor moet doen. De man doet ondertussen aan pensioensparen. Daar haalt hij bovendien ook een fiscaal voordeel uit. Kortom, denken aan later doe je nu!"

Olivier, kantoor Waver

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Insurance NV
Boulevard Baudouin 1er, 25
1348 Louvain-la-neuve
Tel: 09/248.10.00
contact.web@wilink.be
FSMA n° 012705 A
BCE 0403.275.718 RPM Nijvel

Volg ons!