You live, we secure

Wat u ook wil bereiken, met een globale visie op jouw persoonlijke situatie helpt Wilink u bij het maken van de juiste financiële keuzes. Uw persoonlijke behoeftes, ambities en de risico’s die u al dan niet wilt nemen, staan daarbij centraal. Logisch, want bij Wilink denken we niet alleen aan vandaag, maar ook aan morgen én overmorgen. Zo bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust.

Wanneer u best aan later denkt? Nu!

Als het op uw centen aankomt, schakelt u graag de hulp in van een boekhouder, makelaar, bankier, advocaat, notaris... Maar wie bekijkt het totaalplaatje?

Aan de hand van een globale studie of door in te zoomen op een specifiek aspect van uw vermogen zorgt Wilink Advice in elke fase van uw privé- en beroepsleven voor een optimale bescherming van uw familie, vermogen en toekomst. Hoe? Met advies op maat!

Want Wilink Advice draait om het verder opbouwen, beschermen, optimaliseren en overdragen van uw familiale vermogen. Die visie snijden we op maat en vertalen we in persoonlijk advies. Uw doelstellingen en mogelijkheden staan daarbij altijd centraal.

Wij laten uw vermogen werken voor u. En voor de volgende generatie.

  • Opbouwen
  • Optimaliseren
  • Beschermen
  • Overdragen

Waarom kiezen voor Wilink?

Oplossingen op maat

"Een ambitieuze ondernemer, een doorwinterde bedrijfsleider of een pientere vrije beroeper... Elke klant vertelt een ander verhaal. Daarom is het belangrijk goed te luisteren en onze expertise aan te wenden om op alle mogelijke vragen een antwoord te formuleren. Enkel zo vind je de juiste oplossing. En die varieert van klant tot klant, zoals het hoort!"

Nathalie, kantoor Zwijnaarde

Een globale aanpak

"Een ervaren advocaat wilde na zijn pensioen dezelfde levensstandaard behouden. Onze experten kwamen met dé oplossing. Of liever oplossingen, want er kwamen drie nieuwe beleggingen, een herfinanciering van zijn hypotheek en een mooi stukje investeringsvastgoed aan te pas. Waarom vijf expertises bundelen en ze niet allemaal benutten? Think outside the box!"

Elisabeth, kantoor Louvain-la-Neuve

Persoonlijk advies

"Als het om je familie en vermogen gaat, wil je zekerheid. En dat op korte én lange termijn. Dankzij onze ervaring hebben we een stapje voor, maar ook vertrouwen is erg belangrijk. Daarom geloven we bij Wilink in een transparante aanpak. Samen met de klant gaan we op zoek naar de ideale oplossing. Van service gesproken!"

Lesley, kantoor Brugge

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Advice NV
Boulevard Baudouin 1er, 25
1348 Louvain-la-neuve
Tel: 09/248.10.00
wilinkadvice@wilink.be
FSMA n° 065654 A
BCE 0875.685.316 RPM Nijvel

Volg ons!