Belastingen, taksen en sociale bijdragen nemen een flinke hap uit uw inkomen. En dat zal in de toekomst niet verbeteren.

Hoe u als ondernemer dan wel het maximum uit uw inspanningen kan halen? Met onderbouwd advies en oog voor alle risico’s en opportuniteiten! En daar steekt Wilink Advice u graag een handje bij toe. Zo structureren we samen uw inkomen en reserves, vermijden we alle valkuilen en bouwen we aan een stabiele financiële toekomst, voor u én uw familie. 

Waarom kiezen voor Wilink?

Oplossingen op maat

"Een ambitieuze ondernemer, een doorwinterde bedrijfsleider of een pientere vrije beroeper... Elke klant vertelt een ander verhaal. Daarom is het belangrijk goed te luisteren en onze expertise aan te wenden om op alle mogelijke vragen een antwoord te formuleren. Enkel zo vind je de juiste oplossing. En die varieert van klant tot klant, zoals het hoort!"

Nathalie, kantoor Zwijnaarde

Een globale aanpak

"Een ervaren advocaat wilde na zijn pensioen dezelfde levensstandaard behouden. Onze experten kwamen met dé oplossing. Of liever oplossingen, want er kwamen drie nieuwe beleggingen, een herfinanciering van zijn hypotheek en een mooi stukje investeringsvastgoed aan te pas. Waarom vijf expertises bundelen en ze niet allemaal benutten? Think outside the box!"

Elisabeth, kantoor Louvain-la-Neuve

Persoonlijk advies

"Als het om je familie en vermogen gaat, wil je zekerheid. En dat op korte én lange termijn. Dankzij onze ervaring hebben we een stapje voor, maar ook vertrouwen is erg belangrijk. Daarom geloven we bij Wilink in een transparante aanpak. Samen met de klant gaan we op zoek naar de ideale oplossing. Van service gesproken!"

Lesley, kantoor Brugge

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

Wilink Advice NV
Boulevard Baudouin 1er, 25
1348 Louvain-la-neuve
Tel: 09/248.10.00
wilinkadvice@wilink.be
FSMA n° 065654 A
BCE 0875.685.316 RPM Nijvel

Volg ons!