You live, we secure

Door het financiële bos de bomen zien, is niet altijd even gemakkelijk. Maar u staat er niet alleen voor! Aan de hand van slimme, duurzame en allesomvattende oplossingen bouwt u samen met Wilink aan uw financiële gemoedsrust. Een persoonlijke aanpak staat daarbij steeds centraal. 

Waarom? Om steviger in uw schoenen te staan, uw grote en kleine plannen vorm te geven en samen te sleutelen aan een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst

Samen bouwen aan úw toekomst

Als uw broker in financial solutions staan we u steevast bij met raad, daad en een oplossing op maat. Zo geniet u in elke fase in uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst. 

Om aan al uw verwachtingen te voldoen, werken we bij Wilink volgens een logisch stappenplan:  

1. Luisteren en begrijpen: uw verhaal staat centraal;

2. Uitvoeren van een onpartijdige en objectieve studie van uw situatie;

3. Aanbevelen van concrete oplossingen; 

4. Engageren voor service op korte, middellange en lange termijn.

Bovendien werkt Wilink nauw samen met uw advocaat, boekhouder en andere adviseurs, zonder enige vorm van concurrentie. Waarom zouden we ook, uw financiële gemoedsrust staat centraal!

Of u nu zelfstandig bent, of werkt in loondienst. Of u nu zoekt naar een eerste appartement, of een vakantiehuisje aan de kust. Of u nu net aan de slag bent, of geniet van uw welverdiend pensioen... Wilink luistert, deelt uw enthousiasme en helpt met kennis van zaken uw financiële toekomst plannen. Want het leven is mooier als je weet waar je naartoe gaat, niet?

Waarom kiezen voor Wilink?

Onafhankelijk advies op maat

"Een jonge enthousiaste vrouw wou een winkeltje met schrijfmaterialen openen. Van handgeslepen ganzenveren tot klassevolle vulpennen, ze stak vol ideeën. Samen stelden we een financieel plan op, sloten we een krediet af en vonden we de ideale locatie. Nu, een jaar later, heb ik bij haar net mijn gepersonliseerde potloden en balpennen besteld."

Pieter, kantoor Antwerpen

Aandacht voor elk verhaal

"Ons beroep wordt steeds complexer. De regels wijzigen, de wetgeving verstrengt en de markt creëert voortdurend nieuwe behoeftes. Dat zorgt voor evenveel verschillende manieren van aanpakken als er klanten zijn. Aandacht, ervaring en heel wat verbeeldingskracht zijn dus een must. Om dit beroep goed te doen moet je luisteren naar de mensen. Hun verhaal staat altijd centraal!"

Jan, kantoor Brussel

Altijd in de buurt

"Plaatselijke kantoren hebben afgedaan? Niets is minder waar! Persoonlijk contact is net onze kracht en drijfveer. Bovendien vullen onze online diensten onze lokale aanwezigheid perfect aan. Zo is Wilink altijd vlakbij. Een persoonlijke aanpak, dát is de sleutel tot vertrouwen op lange termijn."

Martine, kantoor Aarlen