Wilink, uw partner in financiële oplossingen. En zoveel meer!

Wilink is uniek, want als enige in België bieden we particulieren en bedrijven een klare en volledige kijk op advies, financiële oplossingen en service. Die expertise in verzekeringen & pensioen, kredieten, vastgoed, beleggingen & bancaire oplossingen en life planning goten we in één beroep: Broker in Financial Solutions.

Wilink gaat prat op objectiviteit, respect, innovatie, verantwoordelijkheid en samenwerking: de fundamenten van een compromisloze bedrijfsethiek. Op deze manier garanderen we u integriteit, onpartijdigheid, totale onafhankelijkheid van onze leveranciers en een niet aflatende inzet in onze zoektocht naar de juiste financiële oplossing.

Uw vermogen opbouwen, ontwikkelen en beschermen op korte, middellange en langer termijn is niet zomaar een belofte

Uw comfort rust op een solide financiële situatie. En daar kan Wilink bij helpen. Als een multidisciplinaire groep verzamelden we een unieke expertise op vlak van verzekeringen & pensioen, kredieten, vastgoed en beleggingen & bancaire oplossingen. Onze onafhankelijkheid is daarbij een belangrijk voordeel. Omdat we niet gebonden zijn aan een financiële instelling, heeft Wilink alle tijd en ruimte om te luisteren naar uw verhaal. En uw wensen en noden, daar draait het toch om, niet?

Wilink, altijd en overal bereikbaar!

Vanuit uw luie zetel via onze website of in een van onze dertigtal kantoren, of zelfs face to face bij u thuis met een van onze consultants... Wilink maakt het u gemakkelijk. 

  • Op onze interactieve website vindt u alle info over onze producten, kantoren en tarieven. U kan zelfs online offertes opvragen en contracten afsluiten. Bovendien staat ons call center in geval van problemen of dringende zaken 24/7 voor u klaar.
     
  • Ook in een van onze 23 One Stop Financial Houses helpen onze experten u met plezier verder. U vindt er al onze expertises onder één dak. En dat is uniek in België.

Via onze AXA bankkantoren bedienen we u zelfs op al uw bancaire wensen.

Waarom kiezen voor Wilink?

Onafhankelijk advies op maat

"Een jonge enthousiaste vrouw wou een winkeltje met schrijfmaterialen openen. Van handgeslepen ganzenveren tot klassevolle vulpennen, ze stak vol ideeën. Samen stelden we een financieel plan op, sloten we een krediet af en vonden we de ideale locatie. Nu, een jaar later, heb ik bij haar net mijn gepersonliseerde potloden en balpennen besteld."

Pieter, kantoor Antwerpen

Aandacht voor elk verhaal

"Ons beroep wordt steeds complexer. De regels wijzigen, de wetgeving verstrengt en de markt creëert voortdurend nieuwe behoeftes. Dat zorgt voor evenveel verschillende manieren van aanpakken als er klanten zijn. Aandacht, ervaring en heel wat verbeeldingskracht zijn dus een must. Om dit beroep goed te doen moet je luisteren naar de mensen. Hun verhaal staat altijd centraal!"

Jan, kantoor Brussel

Altijd in de buurt

"Plaatselijke kantoren hebben afgedaan? Niets is minder waar! Persoonlijk contact is net onze kracht en drijfveer. Bovendien vullen onze online diensten onze lokale aanwezigheid perfect aan. Zo is Wilink altijd vlakbij. Een persoonlijke aanpak, dát is de sleutel tot vertrouwen op lange termijn."

Martine, kantoor Aarlen